top of page
Joloma Bakker

Het is de mens waar het om gaat

Maar dan wel heel de mens.

Gedurende ruim 15 jaar heeft Joloma wereldwijd met artsen en specialisten in diverse vakgebieden, zoals bijvoorbeeld Cardiologie, Verloskundige, Gynaecologie, Radiologie, Vaatziekten en Dermatologie samengewerkt. Een fascinerende en leerzame tijd, waarin zij kennis maakte met vele ontwikkelingen binnen de diagnostiek in de gezondheidszorg.

Na een opleiding tot klassiek homeopaat werd het duidelijk hoe waardevol complementaire geneeskunde voor de mens is en ook waarom de traditionele geneeskunde er niet altijd in slaagt om de moderne klachten van de mens te genezen.


De verklaring is de keuze van de traditionele geneeskunde om niet naar de mens als geheel te kijken, maar om de klacht te isoleren. Dit ondanks het indrukwekkende bewijs, dat wat intellectueel, emotioneel en misschien ook wel in de ziel van de mens gebeurt,
het lichaam direct beïnvloedt en vice versa.


Haar studie, die leidde tot het inzicht hoe belangrijk het is om ziektes van de mens voorzichtig te behandelen, door koesterende zorg en door stimulering van het lichaam, het eigen immuunsysteem en andere genezende mechanismen, waren de aanzet tot het opzetten van het Therapeutisch Huis. Toen Joloma de fantastische mogelijkheden van de Bioresonantie ontdekte, begreep zij dat de combinatie Klassieke Homeopathie en Bioresonantie plus haar eerdere studies chiropodiste, schoonheidsspecialiste en huidtherapeute de combinatie is die haar uniek
maakt.

Vanuit haar ervaring en kennis van heel de mens in combinatie met haar deskundigheid op het gebied van de complementaire geneeskunde is een bezoek aan haar Therapeutisch Huis voor Complementaire Geneeskunde een ervaring die u stimuleert en helpt op het pad van zelfkennis en genezing. Dit alles gebaseerd op een persoonlijk en individueel vast te stellen stappenplan.

IMG_5862.JPEG
Functionele Circuits en reflexzones
bottom of page