top of page

Bioresonantie

De bio-energetische diagnose van het Therapeutisch Huis is het resultaat van een ontwikkeling van duizenden jaren. De ontwikkeling is begonnen met de traditionele Chinese acupunctuur.

De oude Chinezen hebben, door het kritisch gadeslaan van de natuur en de mensen, ontdekt, dat er in het menselijke lichaam een energie stroomt, die de mens 'aandrijft' en die afhankelijk van de gezondheids- of ziektetoestand stijgt of afneemt. Pas in de 20e eeuw werd het mogelijk deze energiestromen te meten, dit gebeurt in het Therapeutisch Huis met behulp van de Bioresonantie apparatuur. De meting geeft inzicht in hoeverre ons natuurlijk afweersysteem is belast en met behulp van de Bioresonantie wordt de lichamelijke mogelijkheid tot zelfgenezing hersteld.


De informatie van de moleculaire frequentiepatronen, die aan het lichaam gegeven wordt, door middel van resonantie, veroorzaakt reactie. Dus moet ook in het lichaam een frequentiepatroon aanwezig zijn, dat op deze moleculaire trillingen van een externe stof reageert. Hierdoor is deze resonantie mogelijk.
De mens moet in zijn totaliteit betrokken worden bij deze bioresonantie-therapie. De oorzaken, niet de symptomen, worden intensief gediagnosticeerd en therapeutisch in een stappenplan behandeld. Deze bioresonantie-therapie is ook zeer kindvriendelijk.

Bioresonantie BICOM 2000
Bioresonantie Bioswing
bottom of page