top of page

Coaching & Counseling

Core Dynamics (Inner Human Software Design – naar Tom Stone) is een therapie, welke de Bioresonantie therapie integreert door innerlijke conflicten op emotioneel, psychisch of spiritueel gebied te herkennen en te behandelen.

12 Dynamieken (12 Core Dynamics of Common Problems) worden getoetst en direct therapeutisch ingezet. Binnen de praktijk van Joloma Bakker wordt deze therapie steeds vaker toegepast om een beter niveau te bereiken voor de daaropvolgende therapieën/behandelingen.

E.P.T. Gesprekstherapie, Ethische, psychologische therapie (Interdisciplinaire psychotherapie).

Deze gesprekstherapie verbindt de oude en de nieuwe wetenschap. K.Gert Techmer heeft deze gesprekstherapie ontwikkeld vanuit de oude culturen. Het is een gesprekstherapie die een levensloop in korte therapiesessies behandeld (meestal meerdere sessies binnen één week).

In de E.P.T. worden behandeld: angsten, depressies, alle psychosomatische toestanden en veel meer. Acute- en chronische blokkades worden opgeheven. Lichamelijke- en mentale blokkades worden tot aan de wortel doorgewerkt en eveneens opgeheven. Deze doelgerichte gesprekstherapie voert de patiënt/cliënt door zijn eigen opgeslagen beelden van zijn leven in het bewustzijn en brengt daarmee de onderbewuste delen binnen de hersenen in de tegenwoordige tijd. De patiënt/cliënt werkt zich via zijn eigen herkenningen, stap voor stap, uit zijn eigen labyrint van meningen en gevoelens. Alle Psychologische Ziektebeelden kunnen met deze methode behandeld worden.

 

Gemiddeld worden tussen de 14 en 18 behandeluren gepland. Ondersteunend aan deze therapie wordt de therapie CORE DYNAMICS geïntegreerd.

IMG_2235_edited.jpg
Core Dynamics_edited_edited.jpg
bottom of page